A házi kenyér legjobb felhasználása

Már egy korábbi bejegyzésben leírtam a házi kenyér receptjét, amit annyira szerettünk, hogy idén szinte csak a saját sütésű kenyeret ettünk. Szeretem a szép és olykor kicsit bonyolultabb elkészítésű ételeket, de van, amikor nincs idő főzőcskézésre és gyorsan kell az éhséget csillapítani. Most  egy olyan képet hoztam ami az egyik legjobb és leggyorsabb felhasználási módját mutatja be ennek a házi kenyérnek. Igen, ez nem más, mint a zsíros kenyér. Egyszerű és nagyszerű. Főleg ha José féle oldalas zsírral készül, kis hagymával, piros paprikával mellé egy pohár jó finom szódával. Ráadásul a fürjtojással ellentétben zsír mindig van a hűtőben. Jó étvágyat hozzá!

Ha tetszett a bejegyzés, katt a tetszik vagy a megosztás gombra és azért,
hogy ne maradj le a következő bejegyzéséről sem, keresd fel facebook oldalam a http://www.facebook.com/zsukaphoto/ címen! Köszönöm!

 

Vélemény, hozzászólás?